Wie ben ik?

Kristof Holidays

In 1996 opende ik mijn reiskantoor in Kalmthout en begeleidde sindsdien duizenden reizigers in hun zoektocht naar en realisatie van hun reis. Dit doe ik in samenwerking met de belangrijkste Belgische touroperators, zoals TUI, VIP Selection, Transeurope, Pegase, Silverjet, Live To Travel, Imagine Travel, enz. Of ik organiseer het zelf, in samenwerking met betrouwbare leveranciers en lokale agentschappen.

 

Met kwaliteit, kennis, advies en service!

Of het nu om een onvergetelijke safari in Afrika gaat, of een boeiende citytrip in Europa, of een luxueuze cruise in Alaska, of een culturele rondreis doorheen Azië, of een klassieke strandvakantie aan de Middellandse Zee, just ask me! Ik heb een groot netwerk van specialisten en kennis van zaken. Je krijgt kwaliteit, kennis, advies en service!

Deze website biedt een selectie van enkele bestemmingen en een greep uit de tientallen aanbiedingen. Hier kan ik meestal net dàt ietsje meer aanbieden, dankzij mijn jarenlange ervaring.
Een reis opmaken vraagt overleg en communicatie. Het makkelijkste is natuurlijk een persoonlijk onderhoud, maar ik help u ook graag per e-mail bij de keuze van uw bestemming, reisvorm, accommodatie, enz. binnen uw reisbudget. Zo kan ik uw verwachtingen omzetten in een echte reisbeleving.

En zo maak ik uw dromen waar…


28 jaar ervaring, waarvan 24 jaar als zelfstandig vakantieadviseur

persoonlijk en eerlijk advies

service met een glimlach, ook al zie je die niet achter de computer 🙂

niet altijd de goedkoopste (alhoewel…), wel de beste!

lid van de VVR (Vereniging van Vlaamse Reisbureaus)

verzekerd tegen insolvabiliteit bij MS Amlin – een extra garantie voor u!

een strenge hotelselectie vooraf

ik selecteer, beoordeel, elimineer en optimaliseer continu mijn aanbod

Overtuigd van mijn kwaliteiten? Laat mij dan uw droom waarmaken...

Ik wil op reis
Wie is Kristof?

In mijn prille tienerjaren werd ik via mijn ouders al gebeten door het reisvirus. Na studies toerisme ben ik sinds 1991 werkzaam in de reissector. Ik deed ervaring op in verschillende reisbureaus en besloot in februari 1996 reisbureau KRISTOF HOLIDAYS op te starten. Het groeide uit tot een kleinschalig reisbureau met een algemeen aanbod en een vaste klantenkring. Inmiddels bezocht ik honderden hotels over de ganse wereld en ik volg regelmatig bijscholing over de nieuwste reistrends, renovaties en hippe bestemmingen.