Wat doe ik

Ik zorg voor uw stukje paradijs!

Droom jij van een originele uitgestippelde reis? Heb je de perfecte trip in je hoofd, maar geen zin in de praktische uitwerking ervan? Geen tijd voor een urenlange zoektocht langs obscure websites of in stapels reisbrochures? Dan ben ik er voor jou!

Als professionele vakantieadviseur informeer en begeleid ik je naar de vakantie van je dromen. Een reis moet een belevenis zijn. Ik probeer meer te doen dan wat je verwacht. Of je nu het comfort zoekt, de rust, de ontdekking of het avontuur…

Ik bied alle bestemmingen aan, maar kleur graag eens buiten de lijntjes. Waarom niet de hyperdrukke paden verlaten en voor echte reisbeleving gaan kiezen? Comfortabel, duurzaam, veilig, … Onvergetelijk!

Ik wens je alvast een goede reis op deze website en hoop je binnenkort te mogen begroeten in mijn kantoor. Oh, en nog iets… Ga je op vakantie met reisbureau Kristof Holidays, dan reis je gerust. Ik stel je vakantie met de grootste zorg samen, om volledig aan jouw behoeften te voldoen.

Wil je toch online reserveren? Doe het dan via de links hieronder. Je blijft dan genieten van mijn service als er toch wat zou mislopen. En zo kan ik je boeking nog bekijken en bijsturen indien nodig.

 Reserveer hier je TUI-vakantie

De mooiste tijd van het jaar is bij mij in goede handen. (nog beter: stuur een printscreen van de gewenste vakantie naar info@goeiweer.be, dan boek ik het in, en neem je zelf geen enkel online risico!)

 Reserveer hier je huurwagen online.

Ik garandeer je een goeie prijs en zorg ervoor dat je wagen ‘all in’ verzekerd is, zodat je ter plaatse geen onvoorziene bijkomende kosten hebt.