TUI zomerseizoen 2021

TUI zomerseizoen 2021


Het zijn onzekere en rare tijden. Toch is een vakantie in het vooruitzicht voor velen ook een prettig idee. Daarom wil ik de TUI-vakanties voor komende zomer toch even onder je aandacht brengen. Vakanties met zeer interessante voordelen en kortingen. Want vanaf vandaag geniet je van straffe voordelen op je vliegvakantie!
Bovendien kun je dankzij de flexibele omruilgarantie jouw vliegvakantie omruilen tot 7 dagen voor vertrek en boek je met een gerust hart dankzij de Geld-Terug-Garantie.

Geld-Terug-Garantie
Ik wil dat je ontspannen op vakantie kan met TUI. Krijgt jouw bestemming twee weken voor vertrek een negatief reisadvies omwille van COVID-19, dan krijg je uiteraard je geld terug, ook als je betaald hebt met een voucher en dit vanaf 1 april 2021. Meer hierover lees je in de algemene reisvoorwaarden.
Let wel: de Geld-Terug-Garantie geldt op alle door TUI Belgium N.V. aangeboden reizen/reisdiensten, m.u.v. losse vliegtickets.

Omruilgarantie
De situatie verandert bijna elke dag, ook voor ons, en daarom willen we ons zo flexibel mogelijk naar je opstellen.
Daarom mag je je TUI-vakantie kosteloos omboeken. Bijvoorbeeld naar een later moment of je kiest zelf een andere bestemming.
Je kunt nu je vakantie omruilen of nog wachten tot 7 of 28 dagen voor vertrek, afhankelijk van het type vakantie:
Voor vliegvakanties geldt omruilen tot 7 dagen voor vertrek.
Voor Citytrips, Dichtbijvakanties, Autovakanties, Skivakanties, TUI tours groepsreizen en VTB Reizen is omboeken mogelijk tot 28 dagen voor vertrek.

Repatriëringsgarantie
We willen dat je ontspannen op vakantie kan met TUI. Daarom garanderen we je bij TUI de nodige bijstand in geval van een noodsituatie en voorzien repatriëring indien dit noodzakelijk blijkt. Of het nu gaat om een natuurramp, een noodsituatie of een negatief reisadvies voor niet essentiële reizen op je bestemming, dan ben je ervan verzekerd dat TUI jou en je reisgezelschap weer veilig naar huis brengt.
Je wordt via ons lokale agentschap of via de TUI reisleiding op de hoogte gebracht van de maatregelen die TUI neemt. Wanneer er een natuurramp of andere noodsituatie voordoet op je vakantiebestemming brengt TUI je terug veilig naar huis. Ook wanneer er een plotse uitbraak is van het coronavirus en het reisadvies wijzigt voor jouw bestemming tijdens je vakantie.

 

Droom alvast weg van je volgende zomervakantie en vind inspiratie in ons ruim aanbod van zomervakanties voor 2021. Je profiteert nu van zeer straffe vroegboekvoordelen zoals voordelig luchthavenvervoer en kortingen tot meer dan € 700 per persoon.