SAMEN STERK!

SAMEN STERK!
Gewaardeerde klant,
Beste reiziger,

zoals vele sectoren werd ook de reissector zwaar getroffen door de coronacrisis. Op reis gaan kon en mocht even niet meer. Ik moest vele geplande reizen omboeken en annuleren, en opboksen tegen de door de media gecreëerde ‘reisschaamte’.

Ik merk wel dat er terug behoefte is aan reizen: nieuwe belevingen en de hele wereld gaan ontdekken.
Ik geloof heel erg in de functie van een reisbureau, en in het beroep reisagent. Je moet je vakanties kunnen toevertrouwen aan mensen die dagdagelijks reizen organiseren, die weten waarover ze spreken, die je het juiste advies kunnen geven.

In crisistijden moet je SAMEN STERK zijn.

Daarom ga ik het team van HEIDE TRAVEL versterken met mijn kennis en ervaring.

Samen met zaakvoerster Isabel Geerts en haar collega’s Sandra en Eva deel ik graag mijn passie voor reizen, en reizen organiseren.
Door deze fusie kan ik gebruik maken van een grotere inkoop, wereldwijde contacten met veel lokale organisaties, en de know-how van mijn nieuwe collega’s. Bovendien is Heide Travel een onafhankelijk reisbureau, waarbij kwaliteit op de eerste plaats komt. Wij gaan nu samen op zoek naar onvergetelijke ervaringen met dat tikkeltje extra.

Praktisch:

  • Je vindt mij dus bij Heide Travel, voorlopig al elke dinsdag en donderdag.
    Tel. 03 644 07 44  E-mail kristof@heidetravel.be
  • Als je nog een coronategoedbon hebt: daarmee kan je nog steeds een nieuwe reis boeken bij mij. Vertrek dan deze zomer nog, of in het najaar, of in 2022.
  • Als je op een terugbetaling wacht: de touroperators hebben, zoals wettelijk voorzien, 6 maanden de tijd om terug te betalen. Ik blijf dat uiteraard opvolgen.
  • Vespareizen worden nog steeds door mij georganiseerd. Kijk op www.vespareizen.be
  • Als je een reis wil boeken of je reisplannen wil bespreken: dat kan altijd bij Heide Travel, met of zonder afspraak.

Ik dank u voor het jarenlange vertrouwen en ik kijk ernaar uit om weer onvergetelijke reizen voor u te kunnen uitstippelen.

Vele reisgroeten,

Kristof Joosen
Reisadviseur