Cook's Club

Cook's Club

COOK’S CLUB – hotels voor een nieuwe generatie

Cook’s Club is een reeks hotels die ontworpen zijn voor de wensen van een nieuwe generatie van reizigers: een tof design, heerlijk eten, fantastische cocktails én een perfecte sound die je van ’s morgens tot ’s avonds hoort. Voor die juiste sfeer zorgen diverse dj’s. Het hart van Cook’s Club is de zwembadzone waar je de hele dag kan chillen.

Toon wie je echt bent
Dankzij zijn urban sfeer is dit de perfecte vakantie voor trendy reizigers die op zoek zijn naar een hotel dat past bij hun persoonlijkheid en levensstijl. Singles, koppels en vrienden verblijven in mooie en comfortabele kamers.

Soul food
Waar kan je elkaar beter ontmoeten en uitrusten na een dagje in de zon dan rond een tafel met soul food? Cook’s Club Cantina pakt uit met verschillende eetkraampjes die geïnspireerd zijn op de hippe food markets. Van overheerlijke veganistische gerechten tot lokale specialiteiten, elke hotelgast vindt wel iets dat bij hem past. Bij Cook’s Club wordt gefocust op verse, gezonde en kwalitatieve ingrediënten. Hier vind je geen traditionele buffetten.

Zonnige soundtracks
Zeg vaarwel tegen je klassieke playlist aan het zwembad. Hier weerklinken de perfecte beats voor een relaxte namiddag aan het zwembad. Dj’s zorgen elke dag voor de ideale achtergrondmuziek van jouw vakantie. Ze bouwen de sfeer overdag op en laten het ’s avonds knallen. Hotelgasten kunnen chillen aan de bar, een duik nemen in het nachtleven of staren naar de sterren op het strand. Het is geen typisch partyhotel, maar wel dé perfecte plaats voor reizigers die houden van city vibes aan het strand.

Proef de zomer
In de Captain Cook Bar kom je onmiddellijk in de juiste vakantiesfeer. En dankzij de mixology knowhow van de Berlijnse barman David Wiedemann nipt iedereen van een heerlijke cocktail die gemaakt is met vers fruit, de beste alcoholische dranken én kruiden uit de eigen kruidentuin. Hier proef je gegarandeerd de zomer!

In het midden van de actie & fun
Alle Cook’s Club hotels bevinden zich in het midden van de actie en fun: dicht bij het strand en de lokale bars en restaurants. Als je hier in het nachtleven wil duiken, hoef je niet ver te zoeken.
Er zijn Cook’s Club hotels in Sunny Beach (Bulgarije), Kos (Griekenland), Sardinië (Italië), Playa de Palma (Mallorca), Alanya en Marmaris (Turkije).

Bij Kristof Holidays kan je alle hotels boeken, ev. in combinatie met vluchten uit Brussel, Antwerpen, Eindhoven, Rotterdam, enz. Ik raad ook een huurwagen aan in Griekenland, Italië en Spanje.